Home
Diverse
LINKS
Norsk

autofil.no
Disse bilene ble det solgt ett eneste eksemplar av i 2012

Glemt perle
En bil vi derimot gjerne skulle ha sett oftere, er Citroën C6. Denne sterkt under­vurderte luksus­bilen har en trofast følge­skare her til lands, men Citroën selv har sluttet å importere stas­vogna. Derfor ble bare en eneste C6 registrert på norske skilter i 2012. Vi gratulerer eieren med et framifrå valg som han garantert ikke vil angre på... Samtidig opp­fordrer vi andre til å ta steget og oppfylle den franske luksus­drømmen. Hvis Citroën selv ikke vil vise fram sitt ypperste produkt, kan privat­import være et akseptabelt bote­middel.

Hvis du er ute etter komfort og klasse av en annen verden, er det vanskelig å slå Citroën C6.

klikk.no
—Så stygg den er! —Hva er dette for noe? —Fantastisk design! —Hva var det de tenkte på da de lagde denne? —Utrolig bra sett forfra! —Stygg hekk! —Frekk eleganse.

BilNorge.no
Dette er den rareste bil­introduksjon jeg noensinne ikke aldri har vært med på.

Citroën Sverige AB
CITROËN C6 SCALA: FÄRGER OCH MATERIAL I EXKLUSIVT UTFÖRANDE
   Bilsalongen i Genève är ett bra tilfälle för märket att visa upp sitt flagg­skepp i en ny skepnad som förenar modernitet och dynamik och är ett resultat av arbetet med färg och material.
   CITROËN C6 Scala visas i en pärlemor­vit nyans med lackat svart tak med motiv i svag relief. Den har diamant­prydda 18 tums fälgar, fönster­lister i blänkande krom och detaljer i blänkande krom och detaljer i blänkande svart, till exempel skalen till de yttre sido­speglarna.
   Invändigt är C6 Scala klädd med svart läder på sätena och på dörr­panelerna. Den har inslag av vitt läder på «häst­skon» och detaljer i pärlvit lack.
   1. mars 2011


Opp

Visitors who use this website and rely on any information do so at their own risk
leirdalsboki.no is in no way affiliated with Automobiles Citroën

 © www.leirdalsboki.no 


Valid XHTML 1.0 Transitional